cover
Utrip mesta · moda

“Reinkarnacija” je novi kratki film, ki ga je ustvaril in režiral Chanelov kreativni direktor Karl Lagerfeld, in spremlja kolekcijo Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d’Art. V njem sta glavno vlogo odigrala Chanelova muza Cara Delevingne in pop zvezdnik Pharrell Williams.

Kratki film je bil odlična priložnost za Karla Lagerfelda, da razvije umetniško sodelovanje s Pharrellom Williamsom, ki je tesen prijatelj oblikovalca. V resnici je umetnik sestavil in napisal besedilo za “CC The World,” izvirno glasbo filma, kjer je tudi odigral eno od vodilnih vlog, skupaj s Caro Delevingne, obrazom prihajajoče kampanje za Pariz -Salzburg 2014/15 Métiers d’Art kolekcijo.

Kolekcijo Métiers d’Art 2014/15 Paris-Salzburg bo Chanel predstavil prav na današnji dan v Schloss Leopoldskronu v Avstriji, eni najlepših rokokojskih palač iz 18. Stoletja. Če gre sklepati po filmu, bo le ta polna inspiracije, ki je nekoč ukrojila tudi enega najbolj ikoničnih kosov oblačil – Chanelovo jakno iz tvida.

PicMonkey Collagesocialnatippi2 Viktorija Pashuta je fante oblekla v socialna omrežja PicMonkey Collage 5 najbolj popularnih superg na svetu 02 10 stvari, ki niste vedeli o svojih najljubših trgovinah CA_LAY_xmas_celebration_FB-SocialAd_1200x628 Božič je lepši skupaj s praznično kolekcijo C&A · · · · ·