draco-malfoy-harry-potter-hp2-wands-6x4
Kulturni izbor · film

Tiste, ki filme spremljajo malce bolj natančno, pogosto zmotijo napake, ki so se izmuznile filmskim ustvarjalcem. Tokrat vam predstavljamo 20 najbolj nenavadnih in rahlo “neumnih” napak v popularnih filmih, ki jih nikoli niste opazili.

Kako se je lahko teh 20 napak v popularnih filmih, ki jih nikoli niste opazili, izmuznilo filmskim ustvarjalcem, ne vemo, gotovo pa se je kdo (verjetno manjša ”riba”) kasneje znašel v nemilosti delodajalca. Pozorna očesa gledalcev so namreč v filmih, ki vam jih serviramo v nadaljevanju, odkrila prav neverjetne in skorajda nedopustne napake.

Osrednja filmska stran, ki objavlja filmske napake, je sicer moviemistakes.com. Prerasla je iz napak iz filma Jurski park in Resnične laži, ki pa še zdaleč nista edina filma, kjer so ga filmski snovalci pošteno biksali bodisi v segmentu scenskih napak (postavitev predmetov/igralcev na sceni se spreminja iz kadra v kader ipd.), scenarističnih lukenj, zvočnih kiksov bodisi resničnih napak (napačna dejstva). Tokrat pa imamo za vas videokolaž napak v slovitih filmih, kot so Umri pokončno, Harry Potter, Pirati s Karibov, Vitez teme, Jurski park, Ameriška pita in drugi …

cover-najboljši-filmi-vseh-časov To so najbolje ocenjeni filmi vseh časov! Film Planet samskih (2016) Filmski napovednik: Planet samskih (2016) – nova uspešnica Mitje Okorna Zadnji in prvi prizori TV-serij Primerjava prvega in zadnjega prizora priljubljenih TV-serij Doctor Strange Filmski napovednik: Doctor Strange (2016)