Na to sploh nismo bili pozorni: 10 hudih napak v popularnih filmih

Zadnjič posodobljeno: :

Tiste, ki filme spremljajo malce bolj natančno, pogosto zmotijo napake, ki so se izmuznile filmskim ustvarjalcem. Tokrat vam predstavljamo 20 najbolj nenavadnih in rahlo "neumnih" napak v popularnih filmih, ki jih nikoli niste opazili.

Kako se je lahko teh 20 napak v popularnih filmih, ki jih nikoli niste opazili, izmuznilo filmskim ustvarjalcem, ne vemo, gotovo pa se je kdo (verjetno manjša ”riba”) kasneje znašel v nemilosti delodajalca. Pozorna očesa gledalcev so namreč v filmih, ki vam jih serviramo v nadaljevanju, odkrila prav neverjetne in skorajda nedopustne napake.

Tudi v animirane filme se prikradejo napake.
Tudi v animirane filme se prikradejo napake.

Osrednja filmska stran, ki objavlja filmske napake, je sicer moviemistakes.com. Prerasla je iz napak iz filma Jurski park in Resnične laži, ki pa še zdaleč nista edina filma, kjer so ga filmski snovalci pošteno biksali bodisi v segmentu scenskih napak (postavitev predmetov/igralcev na sceni se spreminja iz kadra v kader ipd.), scenarističnih lukenj, zvočnih kiksov bodisi resničnih napak (napačna dejstva). Tokrat pa imamo za vas videokolaž napak v slovitih filmih, kot so Umri pokončno, Harry Potter, Pirati s Karibov, Vitez teme, Jurski park, Ameriška pita in drugi …

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Oskarji 2021: to so nominacije za oskarje