Le kaj je zmotilo Tyriona Lannisterja. Zmaji?
Kulturni izbor · film

5. sezona serije Igra prestolov je vse bliže, kar pomeni, da čeprav iz naše dežele zima odhaja, na TV zaslone šele dobro prihaja. 12. april 2015 je namreč za vogalom, prav tako pa se zdi, da tudi vseobsegajoča vojna v fantazijskem svetu serije. Vsaj tako gre razbrati iz svežega napovednika, ki ga je televizija HBO predvajala na nedavnem Applovem dogodku.

Televizija HBO, ”domovanje” Igre prestolov, svežega napovednika za Igro prestolov ni naključno premierno zavrtela na Applovemu dogodku, saj je tam oznanila, da bo ekskluzivno za Applove uporabnike ponudila storitev pretočnega videa imenovano HBO Now. Prihod slednje se kakopak datumsko pokriva z datumom premiere 5. sezone, ki se zgodi 12. aprila 2015. Seveda pa bo na voljo le, če boste zanjo pripravljeni odšteti cca. 14 evrov na mesec.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Last Knights (2015)

Sicer pa bo to nizka cena za to, kar nas čaka. Sploh, če poslušamo Daenerys Targaryen, ki v napovedniku pravi, da so družine Lannister, Baratheon, Stark in Tyrell samo napere kolesa in da tega ne bo ustavila, pač pa zlomila.

Ples z Marijo Filmska premiera: Ples z Marijo Sam Simon in njegovi liki. Umrl je Sam Simon, soustvarjalec risane serije Simpsonovi Wild-at-Heart-Wallpapers 2 Legendarni filmi iz leta 1990, ki jih moramo pogledati vsaj enkrat v življenju Komedija Mortdecai Filmska premiera: Mortdecai (2015) · · ·