DSC08854.ARW
Kulturni izbor · film

Netflixov dokumentarec v treh delih Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (2019), raziskuje um in motivacijo tehnološkega vizionarja, poslovneža in filantropa. Pričakujete lahko poglobljeno in nefiltrirano upodobitev njegovega življenja, tako njegovih zmag kot tudi porazov.

Potem, ko je leta 2000 prenehal s funkcijo generalnega direktorja Microsofta, je Gates svoj čas in intelekt usmeril v reševanje svetovnih težav. Dokumentarec Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (2019) ponuja neprimerljiv pogled na Gatesa, medtem ko išče edinstvene rešitve na nekatere najzapletenejše težave na svetu z enako mero optimizma, radovednosti in gorečnosti, kot je to počel pri svoji prvotni viziji Microsofta.

Dokumentarec je ustvaril, režiral in produciral Davis Guggenheim, ki je prejel oskarja za dokumentarec Neprijetna resnica (An Inconvenient Truth, 2016) in nominacijo za emmyja za dokumentarec Poimenoval me je Malala (He Named Ne Malala, 2015). Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (2019) prihaja na Netflix 20. septembra.


the-new-pope Napovednik – serija The New Pope (2019): ne zapelji nas v skušnjavo ezgif.com-webp-to-jpg (38) Napovednik – Joker (2019): Joaquin Phoenix je kralj temačne komedije Bring it On #1 9 filmov, zaradi katerih si boste želeli nazaj v šolo! rise-of-skywalker-poster-tall Napovednik – Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) prinaša temačno presenečenje · ·