ezgif.com-webp-to-jpg (38)
Kulturni izbor · film

V novem filmskem napovedniku za film Joker (2019) Joaquin Phoenix predstavi novo žalostno plat Batmanovega največjega sovražnika. Warner Bros. premiero filma napoveduje za 4. oktober. 


Joaquin Phoenix bo v prihajajočem filmu Joker (2019) zaigral kot Arthur Flex, neuspešen stand-up komik, katerega stiska ga pripelje na rob norosti. Sprva je videti, da gre prej za patetičen kot psihopatski lik, a se vse spremeni, ko Arthur postane Joker, mož z make-upom in zelenimi lasmi.

V napovedniku lahko sicer ujamemo tudi lik Roberta De Nira, gostitelja pogovorne oddaje Murryja Franklina, ki pripomore k Arthurjevi spreobrnitvi v zlobca.

Film je režiral Todd Phillips, ki je med drugim povedal, da bo imel film popolnoma originalno zgodbo in ne bo sledil filmom ali stripom, ki so do danes že uspeli prikazati Jokerja, največje zlo v Gothamu. Premiera je napovedana za 4. oktober (takrat naj bi film prišel tudi v slovenske kinematografe). Bo pa film pred uradno premiero predstavljen na letošnjem Beneškem filmskem festivalu, in sicer to soboto, 31. avgusta.


Bring it On #1 9 filmov, zaradi katerih si boste želeli nazaj v šolo! rise-of-skywalker-poster-tall Napovednik – Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) prinaša temačno presenečenje long-shot Najboljše komedije 2019 (do danes): smeh zagotovljen! jennifer-aniston-reese-witherspoon-morning-show-ews Najbolj pričakovane nove serije 2019 (jesen/zima) ·