null
Kulturni izbor · film

Letos marca se na velika platna vrača družina, ki so jo na samotni kmetiji ogrožala skrivnostna bitja, ki napadajo le ob zvoku. V novem delu srhljivke Tiho mesto 2 (A Quiet Place: Part II, 2020) se bo morala družina soočati z grozotami zunaj varnega doma.

Po smrtonosnih dogodkih doma se mora družina Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) zdaj spopasti z grozotami zunanjega sveta, potem ko v tišini nadaljujejo svoj boj za preživetje. Prisiljeni so se podati v neznano, hitro pa spoznajo, da bitja, ki lovijo po zvoku, niso edina grožnja, ki jim preti.

Tako kot prvi del je tudi drugi del režiral John Krasinski, ter napisal tudi scenarij. Producenti ostajajo Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller in Krasinski, izvršni producenti pa so Allyson Seeger, Joann Perritano in Aaron Janus. Igralska zasedba je večinoma enaka kot v prvem delu – Emily Blunt, Millicent Simmonds in Noahu Jupeju se pridružita igralca Cillian Murphy in Djimon Hounsou.

V kina prihaja 19. marca 2020. 


bradpitt_my3_1256 Zlati globusi 2020: kdo so zmagovalci 77. zlatih globusov? LITTLE FIRES EVERYWHERE To so nove serije 2020: najbolj pričakovane serije letošnjega leta MV5BMTg4MTg0MTE1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNDc3MTUzNA@@._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_ Filmi, ki jih je najbolje gledati takrat, ko si utrujen in imaš mačka bad-boys-for-life-2020-movie-zf Filmi za januar 2020: vstopimo v novo leto z odličnimi filmi · · ·