Napovednik: Tiho mesto 2 (A Quiet Place: Part II, 2020)

Zadnjič posodobljeno: :

Letos marca se na velika platna vrača družina, ki so jo na samotni kmetiji ogrožala skrivnostna bitja, ki napadajo le ob zvoku. V novem delu srhljivke Tiho mesto 2 (A Quiet Place: Part II, 2020) se bo morala družina soočati z grozotami zunaj varnega doma.

Po smrtonosnih dogodkih doma se mora družina Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) zdaj spopasti z grozotami zunanjega sveta, potem ko v tišini nadaljujejo svoj boj za preživetje. Prisiljeni so se podati v neznano, hitro pa spoznajo, da bitja, ki lovijo po zvoku, niso edina grožnja, ki jim preti.

Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) in Evelyn (Emily Blunt) v Tiho mesto 2 (A Quiet Place Part II).
Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) in Evelyn (Emily Blunt) v Tiho mesto 2 (A Quiet Place Part II).

Tako kot prvi del je tudi drugi del režiral John Krasinski, ter napisal tudi scenarij. Producenti ostajajo Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller in Krasinski, izvršni producenti pa so Allyson Seeger, Joann Perritano in Aaron Janus. Igralska zasedba je večinoma enaka kot v prvem delu – Emily Blunt, Millicent Simmonds in Noahu Jupeju se pridružita igralca Cillian Murphy in Djimon Hounsou.

V kina prihaja 19. marca 2020. 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Filmski napovednik: Mainstream (2021)