Parodija na BBC-jev intervju
V zraku · buzz buzz

Se spomnite profesorja Roberta Kellyja, ki se je javljal v program britanske televizije BBC, ko je v njegovo delovno sobo nepričakovano vstopila 4-letna hčerkica in nato še njen 8-mesečni bratec, ki je prišel s hojico. Robert je poskušal karseda profesionalno rešiti situacijo, s komičnim elementom pa je postregla njegova žena Kim Jung-A, ki je pridirjala v sobo in oba odpeljala ven. Posnetek je hitro postal viralen, zdaj pa je iz tega nastala parodija z žensko v glavni vlogi, ki prikazuje, kako bi ona obvladala takšno situacijo.

Robert Kelly, profesor političnih ved v Južni Koreji, je pred dnevi postal prava spletna senzacija, potem ko je njegov intervju za britansko televizijo BBC zmotila njegova hčer, ki se je je poskušal nerodno znebiti, dokler ga ni muk odrešila njegova žena, ki je hčer z bratcem, ki se ji je medtem pridružil, odvlekla iz sobe.

Kelly je čez nekaj dni pojasnil, da ga je hčerka prepoznala na televiziji, ki jo je imela Kim prižgano v dnevni sobi. Ta se je odzvala šele, ko je hčer videla na zaslonu.

PREBERITE ŠE: Nizozemci svojo državo Trumpu predstavili v njegovem slogu in nasmejali svet

Zdaj je novozelandska humoristična oddaja Jono in Ben posnela parodijo in si zamislila scenarij, kako bi se v takšni situaciji odzvala ženska. V glavni vlogi nastopa Kate Wordsworth, ki tako kot profesor odgovarja na vprašanja o Severni Koreji. Ko v kader vpade otrok, tega ne odžene, pač pa posadi v naročje, ga nahrani, zabava dojenčka, dokonča kosilo, zlika srajco in deaktivira bombo, vse med tem, ko daje intervju. No, temu se pa reče večopravilnost!

BeFunky Collage Zdaj lahko kupite rože kot iz filma Lepotica in zver, takšne, ki trajajo večno dejstva Nenavadna dejstva, za katera ne boste verjeli, da so resnična! Satoyuki Fujimara - rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti Satoyuki Fujimara – novi svetovni rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti tumblr_static__dsc5377 Zakaj bi si morali po razhodu s partnerjem postriči lase? · · · ·