Parodija na BBC-jev intervju: kako bi ženska obvladala situacijo z otrokom

Parodija na BBC-jev intervju

Se spomnite profesorja Roberta Kellyja, ki se je javljal v program britanske televizije BBC, ko je v njegovo delovno sobo nepričakovano vstopila 4-letna hčerkica in nato še njen 8-mesečni bratec, ki je prišel s hojico. Robert je poskušal karseda profesionalno rešiti situacijo, s komičnim elementom pa je postregla njegova žena Kim Jung-A, ki je pridirjala v sobo in oba odpeljala ven. Posnetek je hitro postal viralen, zdaj pa je iz tega nastala parodija z žensko v glavni vlogi, ki prikazuje, kako bi ona obvladala takšno situacijo.

Robert Kelly, profesor političnih ved v Južni Koreji, je pred dnevi postal prava spletna senzacija, potem ko je njegov intervju za britansko televizijo BBC zmotila njegova hčer, ki se je je poskušal nerodno znebiti, dokler ga ni muk odrešila njegova žena, ki je hčer z bratcem, ki se ji je medtem pridružil, odvlekla iz sobe.

Parodija na BBC-jev intervju.
Parodija na BBC-jev intervju

Kelly je čez nekaj dni pojasnil, da ga je hčerka prepoznala na televiziji, ki jo je imela Kim prižgano v dnevni sobi. Ta se je odzvala šele, ko je hčer videla na zaslonu.

PREBERITE ŠE: Nizozemci svojo državo Trumpu predstavili v njegovem slogu in nasmejali svet


Zdaj je novozelandska humoristična oddaja Jono in Ben posnela parodijo in si zamislila scenarij, kako bi se v takšni situaciji odzvala ženska. V glavni vlogi nastopa Kate Wordsworth, ki tako kot profesor odgovarja na vprašanja o Severni Koreji. Ko v kader vpade otrok, tega ne odžene, pač pa posadi v naročje, ga nahrani, zabava dojenčka, dokonča kosilo, zlika srajco in deaktivira bombo, vse med tem, ko daje intervju. No, temu se pa reče večopravilnost!

Dodatne Informacije

Več informacij:
youtube.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pretirano analiziranje in razmišljanje: 5 nasvetov, kako umiriti svoj um in vnesti ravnovesje v svoje življenje