Hans_-_Anna_Heart
V zraku · buzz buzz

Verjetno nihče ni mogel ostati ledeno hladen med ogledom napovednika za težko pričakovani film »50 odtenkov sive«. A vroči video je malce ohladila posrečena kombinacija z risanko Ledeno kraljestvo (Frozen), ki pa je z besedilom iz napovednika za 50 odtenkov sive (Fifty Shades of Grey), čisto ljubezen Disneyevih junakov spremenila v odraslo, precej bolj umazano igro.

Video kljub originalnim odlomkom iz risanke vsekakor ni primeren za otroke, saj vsebine ni navdihnila pravljica Hansa Christiana Andersena, »Snežna kraljica«, ampak knjižna predloga E. L. James »50 odtenkov sive«, kar jasno ne obeta nič otroško nedolžnega. Čeprav se sprva zdi, da gre za dobro znano zgodbo o princesi Ani in princu Hansu, pa ta hitro dobi erotični podton.

PREBERITE ŠE: Prvi uradni napovednik najbolj vročega filma: 50 odtenkov sive

Sinhronizacija je tako popolna, da se zdi, kot da ne gre za miks dveh različnih filmov, a Disney zaenkrat z risankami vseeno ostaja zgolj pri otroški vsebini, ‘umazano delo’ pa prepušča domišljiji interneta.


Rubikova kocka 10 najbolj prodajanih produktov na svetu Jaguar proti aligatorju Živalski dvoboj: Jaguar proti aligatorju Zahvala sledilcem. Helene Meldahl: Dekle z najbolj kreativnimi selfiji na Instagramu Uživači v Central Parku Neverjetne fotografije: Poletje nad New Yorkom · · ·