Smoothie izziv
V zraku · buzz buzz

Če se vam zdijo sestavine za smoothie iz naslova skregane z zdravo pametjo, niste edini. To spoznata tudi Slovenca, ki pripravita verjetno najbolj neobičajen smoothie na svetu. Mačja hrana, kečap in sardele pa sploh niso vse sestavine. Tu je še en kup začimb, pa pekoča omaka, kisle kumarice itd.

Spoznajte Slovenca, Matjaža in Gašperja, avtorja YouTube kanala Gapii TV, ki v svojem najnovejšem izzivu pripravita nenavaden smoothie. Kaj je namen tega izziva, ne vemo, vemo pa, da jima lahko v bizarnosti konkurira le Steve O iz ekipe Jackass.

PREBERITE ŠE: Najboljši ulični čarovniški trik, ki ste ga kdaj videli!

Bi bili sami pripravljeni spiti tovrstni smoothie? Kateremu izmed njiju, menite, mu napitek uspe spraviti po grlu? Gašperju ali Matjažu?

"Gospa Bovary, večna persona svetovne književnosti, je v priredbi Nebojše Popa Tasića tista gospa Bovary, ki tako v času svojega nastanka kot danes ostaja gospa Bovary, Emma, ..." (Foto: arhiv SNG Nova Gorica) Drama Festival 2016 Chocolate Bar Chocolate Bar – pub, izdelan iz čokolade KKŠ Summer FEST 2016 #KKŠSF16: KKŠ Summer Fest 2016 Velikonočna jajca Odličen način, kako porabiti ostanke velikonočnih jajc