Snickers
V zraku · buzz buzz

Kdo ne pozna že skoraj ponarodelega Snickersovega slogana ”Lačen si ful drugačen”, ki ga vsakič znova pospremi TV-oglas s preobrazbo ljudi, med njimi številnih slavnih. Nasmejali smo se že Betty White, Joan Collins, Joeju Peschiju, Mr. Beanu, pa gremlinom, zadnja v seriji ”žrtev” lakote pa je igralka Marilyn Monroe, ki jo v lačnem stanju med snemanjem slovitega prizora iz filma Sedem let skomin igra William Dafoe.

William Dafoe je tečna Marilyn Monroe v oglasu za Snickers, ki so ga posneli za bližajoči se jubilejni Super Bowl. Gre za še eno zvezdniško izpeljanko na temo ”Lačen si ful drugačen” (”You’re Not You When You’re Hungry”), v kateri nastopata Marilyn Monroe in William Dafoe.

PREBERITE ŠE: McDonald’s v letu 2016 z novo grafično podobo embalaže

Dražestna ameriška igralka se v francoskega igralca spremeni med snemanjem slovitega prizora iz filma Sedem let skomin (1955), v katerem piš vetra skozi rešetko nad podzemno železnico privzdigne njeno krilo.

Prva Playboy revija brez golote To je prvi Playboy brez golote UV tetovaže UV-tetovaže: tatuji, ki se svetijo pod ultravijolično svetlobo O čem vse naenkrat razmišljajo ženske? O čem vse razmišljajo ženske? Droneboarding Droneboarding: bordanje z dronom! ·