fbpx

Villa Angelo: prenovljena mistična lepotica iz Motovuna

Foto: Villa Angelo

V slikoviti vasici Motovun se nahaja čudovita Villa Angelo, ki ponuja dih jemajoče poglede na okolico in zavidanja vreden bazen.

V sklopu kamnitih hiš iz 18. stoletja stoji Villa Angelo, ki se s prostorno teraso ozira proti okoliških gričkom in vabi s čudovitim zunanjim bazenom. S prenovo so ji lastniki vdahnili novo življenje, pri tem pa so se oprli na najboljše lokalne materiale kot sta istrski kamen in ponovno uporabljen les.

Trinadstropna vila se razteza na 250 m2 in ima tri kopalnice ter tri velikanske spalnice s klimo in udobno kraljevo posteljo. Podstrešna spalnica ima poleg zakonske postelje še dve posamični enojni postelji, ki sta kot nalašč za prenočevanje z otroki. Osrednji prostor je prostorna dnevna soba, ki se nadaljuje na teraso ter tako ponuja kvalitetno preživljanje časa na prostem in med štirimi stenami.

Pravi dragulj je zunanji »infinity« bazen, s pogledom na okolico slikovitega Motovuna in čudovit vrt. Ob njem se nahaja velikansko zunanje ležišče, ki je namenjeno druženju in nastavljanju sončnim žarkom. Hladilnik z osvežilno pijačo je na dosegu roke. Ob slabem vremenu pa se prepustite turški vlažni sobi, ki se nahaja na koncu vrta.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!