fbpx

Vila Planinka: odklop, ki napolni

Foto: Vila Planinka
Oglasno sporočiloVila Planinka

Butični hotel Vila Planinka na Jezerskem je popoln kraj za pobeg od hektičnega vsakdana. Tu teče čas drugače, osebje pa izpolni vsako željo in zagotavlja oddih po vaši meri.

V Vili Planinka zagovarjajo trajnostno filozofijo in verjamejo, da je narava ne glede na letni čas najboljši wellness. Zato svoje goste spodbujajo k aktivnostim na prostem, v Vili pa ohranjajo zdravo ravnovesje med sodobnostjo in tradicijo, med luksuzom narave in tehnologije. Kot gosta vas bodo navdušili dih jemajoči razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe in Karavanke, najbolj reprezentativna zbirka slovenskih vin, vrt z energijskimi točkami, savna in številne drobne pozornosti.

V kulinariki so zastavili visok nivo. Njihov chef je izbirčen in pedanten. Sledi trenutnemu navdihu, izbira lokalno in sezonsko. Verjame, da se govedo in ovce morajo pasti v gorah, kjer tudi nabira zelišča in divje plodove za svoje kulinarične presežke. Za ujemanje hrane z vini pa v Vili skrbi izjemen sommelier, ki vam bo postregel z eminentnimi domačimi okusi. V restavraciji Vile Planinka lahko ob predhodni najavi uživate tudi zunanji gostje. Tisti, ki načrtujete daljši oddih v 5-zvezdičnem hotelu Vila Planinka pa ne spreglejte ugodne ponudbe paketov, ki so jo pripravili za to poletje, pakete Romance za zaljubljene, Gourmet za foodije, Active za ljubitelje aktivnega preživljanja časa in Poletna osvežitev v Alpah za vse, ki si želijo izkusiti osvežujočo in pristno ponudbo Vile Planinka.

In še odgovor na glavno vprašanje: seveda, v Vili Planinki lahko izkoristite tudi svoj turistični bon!

Dodatne Informacije

Zgornje jezersko 67, Zgornje Jezersko
vilaplaninka.com
04 255 97 50
unplug@vilaplaninka.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!