fbpx

Prenovljena BMW X3 in BMW X4: spremenjen dizajn, tehnične izboljšave in nadgrajena notranjost

Na ceste sta zapeljala prenovljena BMW X3 in BMW X4, ki imata po novem še bolj izrazit dizajn in kopico tehničnih novosti.

Pred prihodom nove generacije je modela BMW X3 in BMW X4 doletela še ″poletna″ osvežitev. Oba modela sta bila deležna sprememb zunanjosti in notranjosti, ter posodobitve na tehničnem nivoju. Poleg osnovnih različic, so spremembe doletele tudi najbolj vroča modela z oznako M. Osvežitev nam na prednjem delu ponuja ožja žarometa, povečane ledvičke in spremenjeno obliko odbijača. Podobno je tudi na zadku avtomobila, kjer opazimo spremenjen odbijač in drugače oblikovane luči. Tokrat bo ponovno na voljo paket M Sport, ki bo poskrbel za še agresivnejši videz novincev.

Za spremembo notranjost so bavarci svojo inspiracijo črpali pri modelu 4. Osrednja konzola ima drugačno postavitev, nad njo pa je večji, tokrat 10,25-palčni zaslon. Le tega si lahko omislimo tudi v velikosti 12,3-palce v kolikor se odločimo za paket opreme Live Cockpit Pofessional. V modelu X4 bo večji zaslon že del standardne opreme. Modela M bosta imela v notranjosti športne sedeže M, z osvetljenim logotipom M, večfunkcijski volan M in oblazinjenje iz alkantare in usnja Merino.

Pri prenovljenih modelih so na voljo 3 bencinski in 3 dizelski motorji, vsi pa so na voljo z 48-voltno blago hibridno tehnologijo. Prav tako bo na voljo priključni hibrid, ki bo imel dovolj veliko baterijo za do 50 kilometrov dolgo ″električno″ pot.

Dodatne Informacije

bmw.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!