fbpx

Villa Aria: lepotica kot nalašč za vikend skok v Rovinj

Zadnjič posodobljeno: :

Privlačni Rovinj skriva vrsto edinstvenih namestitev, a Villa Aria je brez dvoma ena izmed najbolj čudovitih.

Villa Aria se nahaja nedaleč stran od centra Rovinja, ravno prav odmaknjena, da nudi umirjen oddih, a dovolj blizu, da se lahko hitro zapeljete na sladoled ali kavo. Kamnita lepotica stoji v vasi Maružini, obkrožena z naravo in je kot nalašč za poletne počitnice z družino ali prijatelji.

Ponaša se s tremi spalnicami, štirimi kopalnicami, dnevnim prostorom in kuhinjo. V pritličju se nahajajo bivalni prostori, z izhodom na vrt, kjer se nahaja tudi velik zunanji bazen. Poleg masažnega dela, v katerem se lahko starši brezskrbno sproščajo, medtem ko otroci čofotajo v plitvem bazenu, so na terasi še udobni ležalniki za sončenje in oddih.

V notranjosti vlada harmonija beline in lesa, vse pa je premišljeno do zadnjega detajla. Vsaka spalnica se ponaša s svojim karakterjem, bivalni prostor je dovolj prostoren, četudi vam jo zagode vreme. V vili lahko udobno biva do 8 oseb, na voljo je tudi prostorna zelenica za športne aktivnosti in igro, pred hišo pa je dovolj prostora za do tri avtomobile.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!