fbpx

Villa Dolcea: življenje v tej istrski vili je še posebej sladko

Foto: booking.com

V očarljivi vasici Kaštel, nekaj kilometrov od obale, najdete tudi vilo, pisano na kožo ljubiteljem narave in miru.

Prostorna Villa Dolcea lahko namesti do deset oseb, saj ima za to na voljo kar štiri spalnice in štiri kopalnice. Prav zato je kot nalašč za večje družbe ali družine, ki iščejo oddih daleč stran od vsakdanjega vrveža. Kaj je lepšega, kot poležavanje na udobnih ležalnikih tik ob zasebnem bazenu?

V pritličju vile se nahajajo sodobno opremljena dnevna soba, dve spalnici z zakonskima posteljama in polno opremljena moderna kuhinja z jedilnico. Če se povzpnete po stopnicah v prvo nadstropje, vas tam pričakata še dve spalnici, v kleti pa najdete sobo za zabavo z veliko mizo za biljard ter dodatno kuhinjo.

»Kot priča že njeno ime, vas čakajo najbolj sladke počitnice, kar ste jih kdaj doživeli,« obljubljajo v Villi Dolcea, ki je priljubljena zaradi svoje pestre ponudbe in prostornosti. Tu vam prav zagotovo ne bo postalo dolgčas. V slabem vremenu se lahko zabavate z namiznimi igrami v igralni sobi ali pa pripravite velike pojedine v kletni kuhinji, v lepem vremenu pa uživate na zunanji terasi ali v bazenu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!