Villa Dubrovnik: luksuzna lepotica s pogledom na dubrovniško obzidje

Foto: Leonidas travel
Zadnjič posodobljeno: :

Petzvezdični hotel Villa Dubrovnik, le lučaj stran od zgodovinskega mesta Dubrovnik, je prava oaza razkošja in gastronomije.

V objemu kamnitega pobočja, na košku najbolj čarobne dalmatinske obale, se nahaja Villa Dubrovnik – stilsko dovršena nastanitev, za vse, ki iščejo luksuz, zasebnost in prvovrstno gostoljubje. Bela arhitektura hotela se odlično spaja s kamnito obalo in smaragdnim morjem Jadrana, pravi dragulj pa je sama notranjost hotela.

Petzvezdična nastanitev se lahko pohvali s prostornimi in okusno opremljenimi sobami, vsaka izmed njih pa ima tudi teraso. Na njej so udobni naslanjači, za branje knjige ali zgolj sproščanje s pogledom na otok Lokrum ali morje. Moderen dekor se odlično ujame z bogato gastronomsko ponudbo, ki se opira na bogato kulinarično tradicijo Sredozemlja. Na voljo sta dve restavraciji, ter dva bara, vsi s pogledom na morje in dubrovniško obzidje.

Staro dubrovniško mestno jedro je le kratek sprehod oddaljeno od hotela, v poletnih mesecih pa ponujajo tudi prevoz. Gostom je na voljo tudi elegantno in udobno opremljen spa, pa tudi vrsta zanimivih aktivnosti. Ponujajo dnevni izlet s čolnom na otočje Elafiti, obisk vinogradov na Pelješcu, romantično plovbo ob dalmatinski obali, pa tudi zasebno turo po Dubrovniku in spoznavanje njegovih kulinaričnih specialitet.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!