fbpx

Villa Star: luksuzni oddih v zavetju istrskih gričev

Foto: Booking.com

V majhni slikoviti istrski vasici Bajkini, ki privablja ljubitelje narave in odlične kulinarike, najdete čudovito vilo Star.

Na vinogradnem področju, v eni izmed ljubkih istrskih vasic, se nahaja Villa Star, ki si želijo oddiha v objemu narave, kot tudi odlične kulinarične ponudbe. Vila stoji na kar 1400 m2 veliki posesti, zaradi česar imajo gostje med bivanjem popolno zasebnost. Na 480m2 vam je na voljo vse, kar za razkošen in sproščujoč oddih potrebujete, tudi soba z biljardom in ostalimi namiznimi igrami v kleti.

V pritličju vile se nahaja dobro opremljena kuhinja, ki je povezana z udobnim dnevnim prostorom in jedilnico. Dnevni prostor se odpira na kamnito teraso, ki ponuja čudovite poglede na okoliške vinograde. Na skrbno negovanjem vrtu je tudi velik zunanji bazen, ob njem pa še jacuzzi, v katerem se lahko prepustite masaži drobnih mehurčkov ob srkanju šampanjca.

Vila se ponaša s štirimi prostornimi spalnicami, vsaka izmed njih pa ima na voljo tudi zasebno kopalnico. Le kratek sprehod vas loči od slovite vinske kleti Arman, kjer vas prepriča odlična izbira svetovno nagrajenih vin. Nekajminutna vožnja vas loči od istrskih mest, Poreča in Novigrada, medtem ko je sloviti Motovun le 5 minut stran.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!