fbpx

3 moški stavki, ki jih ženske vselej razumemo narobe!

Foto: envato

Ženske, prenehajte si lagati! Razumite eno preprosto stvar, če ste moškemu všeč, vam bo to pokazal. In verjemite, tudi moški, ki je po naravi zelo sramežljiv in zaprt, če ste mu res všeč, vam bo dal vedeti, da ste mu všeč. Vse ostalo so le vaši izgovori za njegovo vedenje. Pozorne bodite na te stavke, te 3 stavke!

Ne glede na to, ali govorimo o moških ali ženskah vam vedno, ne povedo resnice in tega, kar v resnici mislijo.

A če želite vedeti resnico, jo boste izvedeli, vendar bodite pripravljeni, da vam ta resnica morda ne bo všeč. Toda kaj lahko storite? Boljše kruta resnica, kakor predpostavke brez osnove.

Predstavljamo vam resnico o moških, oziorma o treh stavkih, ki jih “nočete” slišati.

1. Ko moški reče: “Nisem prepričan glede naju,” to pomeni “Nimava skupne prihodnosti.”

Če se družite že nekaj časa, in se nikoli ne želi pogovarjati o skupni prihodnosti ter takoj spremeni temo pogovora, ko se želite pogovarjati o tem, to pomeni, da vas preprosto ne vidi v svojem prihodnost. Zanj je ta zveza le vmesna postaja, da ni osamljen, nič več. Morda vas ima rad, a premalo, da bi bil z vami v resnem razmerju.

2. Če ste mu res všeč – vam bo to povedal

Vse ostalo so samo vaši izgovori za njegovo vedenje. Če vas ne pokliče ali odpiše na sporočila, to ne pomeni, da je zelo zaposlen ali tako dolgo razmišlja, kaj bi vam napisal. To pomeni, da vas preprosto nima dovolj rad.

Če vas žali, je nesramen, pomeni, da vas ne spoštuje, saj vas ne pogreša. Če vas krivi za vse, za vsako malenkost, to še ne pomeni, da je samo zahteven in da boste zaradi njega postali boljši. To pomeni, da vas ne sprejema in vas nima rad takšne, kot ste.

Verjemite dejanjem, ne besedam. Foto: Jonathan Borba / Unsplash
Če vam ne kupuje daril ali ne da komplimentov, to še ne pomeni, da je realen. To pomeni, da po njegovem nisi vredni darila in to nima nobene zveze s financami.

Verjemite, da vam bo tudi najbolj skop in sebičen moški kupil rože in vam govoril lepe besede, če ste mu res všeč.

Sprejmite preprosto resnico, če ste moškemu všeč, vam bo to zagotovo pokazal na vse možne načine.

3. Če vam moški reče “Trenutno, nočem resne zveze”, to pomeni “Nočem, resnega razmerja s teboj.”

Če vam moški reče, da zdaj ni pripravljen na resno zvezo, ker obstaja tisoče izgovorov, to pomeni, da preprosto nisi ženska, za katero je pripravljen prevzeti takšno odgovornost. Žalostno in boleče, vendar so to preprosta dejstva.

Upoštevajte te nasvete, prihranili si boste marsikatero solzo in razočaranje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!