fbpx

Villa Štefanija: istrska domačnost z neprecenljivim razgledom

Foto: booking.com

V mali istrski vasici imenovani Puntera stoji vila Štefanija, ki se lahko pohvali z enim najlepših razgledov v Istri.

Villa Štefanija ni le čudovit mini hotel na mirni lokaciji v srcu avtohtone istrske vasice, temveč je predvsem namestitev, kjer se boste počutili kot doma. Za to bo poskrbela lastnica Duška, ki vas bo ob prihodu pričakala z nasmehom na obrazu. Duška, ki je svoja študijska leta preživela v Sloveniji, se je tako odločila, da v njej tako ljubi Punteri, odpre butični hotel. Pot do uresničitve sanj je bila vse prej kot lahka, a na koncu ji je uspelo in vilo je poimenovala po svoji ‘noni’ Štefaniji.

Družinsko vodeni hotel ponuja sobe, ki se imenujejo po ‘noninin’ prijateljicah. Prenočite lahko v Uliki, Fumi, Luci, Foški ali Roži, vse so lično opremljene sobice, ki nudijo prekrasne poglede na morje. V sklopu hotela sta tudi dva apartmaja, ki sta ime dobila po vinskih sortah Teran in Malvazija.

V sklopu vile se nahaja zunanji bazen, ob katerem se je mogoče spočiti in malce posončiti. Eden izmed razlogov, ki privablja goste, pa je tudi domača kulinarika. S tradicijo in lokalnim karakterjem navdahnjene jedi pripravljene na sodoben način, bodo zadovoljile brbončice še tako zahtevnih gostov.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.