fbpx

Villa Vitassi – čudovita vila, ki združuje tradicionalno s sodobnim

Pula, Hrvaška

Foto: Booking.com

Slabe tri kilometre od puljske Arene se nahaja Villa Vitassi, ki goste privablja skozi vse leto.

Začnite svoje sanjske počitnice v čudoviti Villi Vitassi, ki se nahaja le lučaj od starega mestnega jedra Pule in lahko namesti do 9 oseb. Vila se lahko pohvali z zelenim vrtom in zunanjim bazenom, otroci pa bodo navdušeni tudi nad otroškim igriščem, medtem ko se bodo starši nastavljali soncu na ležalnikih.

Gostom so na voljo štiri prostorne spalnice, vsaka z zasebno kopalnico, kjer vas pričakajo sveže brisače. V pritličju vile se nahaja dnevni prostor s polno opremljeno kuhinjo in jedilnico, opremljen v tradicionalnem istrskem slogu, a z modernim pridihom.

»Vila ima tradicionalno dušo in moderno srce,« so zapisali lastniki, ki bodo storili vse, da se boste med počitnicami počutili prijetno, brez skrbi, domače. Vila vam omogoča, da dan začnete z zajtrkom ob prvih sončnih žarkih na odprti terasi ali pa prijatelje razveselite s piknikom, medtem ko prijetno diši iz vrtnega žara.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.