Vintage Electric Scrambler S: električno kolo s starodobnim dizajnom

Vintage Electric Scrambler S

Pri podjetju Vintage Electric so naredili novo kolo, namenjeno zahtevnemu in umazanemu terenu. Scrambler S je neke vrste poklon zgodovinskemu obdobju, ko so se po cestah preganjala zgodnja zamaščena motorna kolesa.

Vintage Electric Srcambler S je umazani delinkvent, ki ga poganja čista električna energija. Narejen je z zahtevnim terenom v mislih in ima zaradi tega vgrajene trpežne prednje vilice. Zaradi robustnega vzmetenje se boste z lahkoto pognali tudi po neravnem terenu in ob tem uživali udobje kot na asfaltu. S petimi nastavitvami hitrosti lahko kolesar izbere poljubno prestavo in se prilagodi vsakršnemu terenu, zahtevno strmemu ali položno ležernemu.

Regenerativne hidravlične zavore poskrbijo, da se Scrambler ustavi takrat, ko vi to hočete, ne glede na podlago, po kateri vozite. Vgrajeno ima 1.123 vatnih ur veliko baterijo, ki je ena izmed večjih v svetu električnih koles in ima dovolj energije za do 120 prevoženih kilometrov. Kolo doseže hitrost do 58 km/h. S svojo podobo je Scrambler S resnično posvečen pretekli eri, kar vidimo že po njegovem stilu, črni barvi in sijočem LED-žarometu. Scrambler je tako zagotovo kolo iz moderne prihodnost, oblečeno v stilu preteklosti.

Galerija slik: Vintage Electric Scrambler S

Dodatne Informacije

Več informacij:
vintageelectricbikes.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nissan Ariya: ko koncept postane resničnost