iPhone X Tesla: prestiž v obliki telefona

iPhone X Tesla

Kaj dobimo, ko iPhoneu dodamo nekaj Teslinega pridiha? Iphone X Tesla, ob pogledu na katerega boste obnemeli. Kaj dela ta telefon tako posebnega?

Rusko podjetje Caviar je predstavilo različico pametnega telefona iPhone X Tesla, ki bo na voljo v omejeni zalogi. Pohvali se lahko z zelo visoko ceno, ki znaša kar 4 600 $, kar preračunano pomeni 3 904 €. Ovitek telefona je prevlečen s plastjo ogljika in zlata, vsebuje pa tudi lastno solarno ploščo.

Pri Caviarju so poznani po izdelkih, ki pozornost vzbujajo z ekstremnimi cenami. Z novo različico telefona so počastili generalnega direktorja Tesle, Elona Muska, ki si prizadeva uveljaviti obnovljive vire energije. Verjeti ali ne – baterijo je mogoče napolniti tako s sončno energijo, kot tudi s svetlobo, ki jo oddajajo luči.

Skupno bo izdelanih 999 telefonov. Ustvarjalci pričakujejo, da bo iPhone X Tesla najbolj navdušil astronavte, inovativneže in ljudi, ki si drznejo podirati meje človeške zmogljivosti. Prestižno napravo je mogoče naročiti tukaj.

Galerija – iPhone X Tesla

Dodatne Informacije

Več informacij:
caviar.global

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Volkswagen Golf GTI Clubsport: trenutno najbolj “besen” Golf