Želiš na Brit Awards 2019?

Si želiš preživeti večer v družbi svetovno znanih ikon in biti del podelitve najprestižnejših glasbenih nagrad? V nadaljevanju preveri, kako do neprecenljivega doživetja na Brit Awards 2019!

Najelitnejše britanske glasbene nagrade brit ali Brit Awards podeljujejo letno za dosežke na področju pop glasbe, tudi v kategorijah najboljšega britanskega solo popizvajalca, najboljšega britanske skupin, najboljšega mednarodnega izvajalca in najboljšega albuma. Letos so te prestižne nagrade prejeli Dua Lipa, Stormzy, Gorillaz, Kendrick Lamar, Lorde, Foo Fighters in Rag’n’Bone Man. To je vsekakor dokaz, da gre še za kako top dogodek. In naslednje leto ga imaš možnost obiskati tudi ti. Kako? Zelo preprosto! Prenesi mobilno denarnico NLB Pay, plačuj kar s svojim telefonom in se poteguj za to res hudo nagrado in še druge privlačne nagrade.

Kaj zajema glavna nagrada, ki ti jo podarjata NLB in Mastercard?

Glavna nagrada je odhod v London na BRIT Awards 2019, predvidoma 20. februarja 2019 za dve osebi. Nagrada vključuje letalsko karto, eno nočitev v hotelu za dve osebi z zajtrkom, prevoz do hotela, dve vstopnici za Level 1 na dogodku BRIT Awards 2019, dve vstopnici za uradni BRITs After Show Party in obrok v InterContinental London – The O2 pred dogodkom.

Kako sodeluješ?

Plačuj prek brezplačne mobilne denarnice NLB Pay. Vsaka opravljena transakcija pomeni dodatno možnost za prejem nagrade.
V nagradni igri za navedene nagrade lahko sodeluješ tudi tako, da v obdobju trajanja nagradne igre v zasebno sporočilo na Facebook profilu Klik generacija pošlješ pripet dopis v PDF-obliki, v katerem obvezno navedeš davčno številko, telefonsko številko ter opišeš, zakaj meniš, da je mobilna denarnica NLB Pay najboljša denarnica in kako si lahko z njo pričaraš nepozaben obisk prireditve BRIT Awards 2019. Dopis mora vsebovati vsaj 4000 znakov brez presledkov. Samo dopisi z vsemi navedenimi obveznimi podatki, ki jih organizator prejme v predpisanem obdobju, bodo vključeni v žrebanja.

InterContinental London - The O2
InterContinental London – The O2

Mesečne nagrade

Vsak ponedeljek imaš možnost zadeti brezžični zvočnik, vsak petek pa brezžične slušalke. 23. maja in 22. junija se bosta žrebali 2 x po 2 vstopnici za glasbeni festival Ultra Europe, 23. julija pa 2 vstopnici za glasbeni festival. 23. avgusta in 21. septembra se poteguj za mobilni telefon Samsung Galaxy S8, 15. oktobra pa kar za dva!

Pred odhodom v London pa je čas za pravo uverturo, in sicer koncert zasedbe Elvis Jackson, ki praznuje 20 let delovanja. Fantje bodo namreč morali ustvariti skupno skladbo s slovensko divo Heleno Blagne. Že čakamo …

Dodatne Informacije

Več informacij:
nlb.si/nlbpay in mastercard.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020