fbpx

Viroga

Viroga je nov koncept jadralnega kajaka, ki omogoča združenje kajakaških in jadralnih užitkov. V brezvetrju nam bo služil za hitro, udobno in stabilno veslanje, ob vetru pa lahko Virogo hitro spremenimo iz veslaškega stroja v lahko jadrnico. Sestavljena je iz hitrega tekmovalnega kajaka s stranskimi stabilizatorji in ...

Viroga je nov koncept jadralnega kajaka, ki omogoča združenje kajakaških in jadralnih užitkov. V brezvetrju nam bo služil za hitro, udobno in stabilno veslanje, ob vetru pa lahko Virogo hitro spremenimo iz veslaškega stroja v lahko jadrnico. Sestavljena je iz hitrega tekmovalnega kajaka s stranskimi stabilizatorji in zložljivega jadra, ki je patentno zaščitena slovenska inovacija, izdelana v ultra lahki, modularni in funkcionalni izvedbi. Viroga je namenjena zabavi, fitnes veslanju, priobalni plovbi, veslanju in jadranju po odprtem morju ter večdnevnim morskim potovanjem. Inovativna zgradba omogoča pogosto menjavanje jadranja in veslanja med samo plovbo in s tem najboljšo izbiro za vsak trenutek uživanja v vodnih prostranstvih. Cena: 2.800 evrov.

www.viroga.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.