fbpx

Maratonska zaščita

Pri Maya Maya mislijo tudi na tekače, ki se podajo v tekaške podvige v ne ravno idealnem vremenu. Mehek in v vse strani raztegljiv soft shell material Maraton Jacketa bo poskrbel, da nam bo v hladnih jesenskih dneh toplo, material bo spustil na prosto odvečno vlago, obenem pa bomo v jakni ostali suhi. Pri Maya Maya so sistem ...

Pri Maya Maya mislijo tudi na tekače, ki se podajo v tekaške podvige v ne ravno idealnem vremenu. Mehek in v vse strani raztegljiv soft shell material Maraton Jacketa bo poskrbel, da nam bo v hladnih jesenskih dneh toplo, material bo spustil na prosto odvečno vlago, obenem pa bomo v jakni ostali suhi. Pri Maya Maya so sistem poimenovali CC – climate control, zajema pa njihovo celotno kolekcijo vodoodpornih in vodoodbojnih izdelkov, ki ščitijo pred mrazom in vetrom, obenem pa dopuščajo, da telo med aktivnostjo diha. Jakna se ponaša tudi z všitki za zračenje, dvema vodotesnima žepoma ter odsevnim tiskom za večjo varnost. Izbiramo lahko med rdečo ali sivo barvo in velikostmi od S do XXL. Cena: 147 evrov.

www.mayamaya.net

Naslednje
Viroga

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.