Vis Lighthouse: rajske počitnice na otoku Vis

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Če že od nekdaj sanjate o počitnicah v svetilniku, se vam bodo v lično opremljenem Vis Lighthouse uresničile dolgoletne sanje.

Svetilniki postajajo vse bolj priljubljena počitniška destinacija, saj za razliko od hotelov in apartmajev nudijo zasebnost, intimo in umirjene počitnice daleč stran od ponorelega sveta. Čudovit svetilnik Vis Lighthouse se nahaja nekaj minut vožnje z Visa, na bližnjem otočku, kjer boste lahko v uživali v popolni zasebnosti. Svetilnik je namreč edina stavba na otočku, tako vam ni potrebno skrbeti za prostor na plaži ali glasne sosede ob polnoči.

Svetilnik so lastniki preuredili v luksuzno hišico za oddih, ki se ponaša s privatno plažo in mirom, kakršnega boste na Jadranski obali le s težavo našli. Vse kar bodo v času počitnic ugledale vaše oči, so neskončna morska gladina, vroče sonce in jasno nebo. Navdušila vas bo tudi notranjost svetilnika, ki je bil zgrajen 1873, saj je oblikovana po podobi ladijske palube.

Interier je zmes sredozemskega in rustikalnega sloga, temelji na udobju in domačem počutju. S pazljivim interjerjem so želeli lastniki poudariti dolgoletno zgodovino svetilnika, obenem pa zadovoljiti potrebe sodobnega gosta. Velika terasa je opremljena z udobnimi ležalniki in masažno kadjo s pogledom na morje. V svetilniku lahko prebiva do deset gostov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!