fbpx

Visoko leteči luksuz boeinga 737: bivanje v zasebni vili, narejeni iz upokojenega boeinga 737

Doživite ultimativni pobeg v edinstveni in luksuzni namestitvi

Foto: Felix Demin / Private Jet Villa

Iščete počitnice, ki vas bodo popeljale v nove višine? Ne iščite dlje kot vilo Private Jet by Hanging Gardens na indonezijskem otoku Bali. Ta luksuzna vila, izdelana iz upokojenega boeinga 737, je ena najbolj edinstvenih in luksuznih namestitev na svetu. Z osupljivim razgledom, dvema spalnicama, bazenom in dnevno sobo z barom je idealen kraj, da doživite "vau učinek" in se prepustite edinstvenim počitnicam, ob katerih se boste počutili kot pravi visoko letalec.

Iščete edinstven oddih, ki vas bo resnično popeljal v nove višine? Kaj pa prenočitev v odsluženem boeingu 737, ki je bil spremenjen v zasebno vilo? Točno to lahko storite v vili Private Jet by Hanging Gardens, ki se nahaja na vrhu pečine blizu plaže Nyang-Nyang na indonezijskem otoku Bali.

Ta luksuzna vila je zamisel gradbenika Felixa Demina, ki je bil navdihnjen, da je nekdanji boeing 737 družbe Mandala Airlines spremenil v nekaj resnično posebnega. »Že pred nakupom sem mislil, da jo je mogoče preurediti v nekakšen unikaten objekt, in se odločil, da se osredotočim na ustvarjanje vile,« pojasnjuje.

Foto: Felix Demin / Private Jet Villa

Prevoz letala s prvotne lokacije na vrh pečine ni bil lahek podvig. Demin in njegova ekipa so se morali posvetovati z Boeingom in odstraniti 50.000 vijakov, da so letalo razstavili in ponovno sestavili na mestu. Proces je trajal mesece načrtovanja in pet neprespanih dni dejanskega transporta, ki je vključeval dva žerjava, ogromno ploščad, različne strokovnjake in celo policijsko spremstvo.

Toda rezultat je bil vreden truda. Vila Private Jet by Hanging Gardens ima dve spalnici, dnevno sobo z barom, raztegljivim kavčem in steklenim portalom ter veliko kopalnico v pilotski kabini. Dodani so bili dodatni okni, tako da lahko gostje uživajo v osupljivem razgledu “čez krov”. Vila se ponaša tudi z bazenom, ležalniki, zunanjim dnevnim prostorom in ognjiščem.

Boeing 737 - Villa
Foto: Felix Demin / Private Jet Villa

Gostje lahko dostopajo do vile po stopnišču, ki vodi vzdolž trakta do glavnega vhoda. In medtem ko je edinstveni projekt vzbujal veliko pozornosti na družbenih omrežjih, vplivneži so fotografirali na krilu in v pilotski kabini, Demin poudarja, da je bila vila skozi številne varnostne preglede in da je bila na skali nameščena pregrada za varnostne namene.

To ni prvič, da je bilo letalo preurejeno v nastanitev. V Združenem kraljestvu je bilo odsluženo letalo British Airways spremenjeno v edinstven prostor za najem dogodkov, medtem ko je v Stockholmu na Švedskem hotel Jumbo Stay nekdanji boeing 747, ki je bil spremenjen v hostel/hotel.

Toda vila Private Jet by Hanging Gardens je nedvomno ena najbolj edinstvenih in luksuznih preobrazb letala doslej. To je idealen kraj, da doživite “wow učinek” in se prepustite edinstvenim počitnicam, ob katerih se boste počutili kot pravi poletni letalec. Vila naj bi svoja vrata odprla aprila in s cenami nočitev, ki se začnejo pri približno 7000 $, bo to zagotovo nepozabno doživetje za tiste, ki bodo imeli srečo, da ostanejo tam.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.