Viva’s Leather Goods: nova kolekcija modnih slovenskih torbic

Nova kolekcija modnih slovenskih torb Viva’s Project

Letošnjo pomlad se je na našem trgu pojavila znamka ročno izdelanih usnjenih torbic, narejenih v Sloveniji, ki smo jo spoznali pod imenom Viva’s Project. Projekt je zdaj prerasel v pravo blagovno znamko Viva’s Leather Goods, ki vse modne navdušenke to jesen razveseljuje z novo kolekcijo torbic.

Modne slovenske torbice Viva’s Project navdušijo s prečiščenim oblikovanjem in naravnimi barvami. So prav takšne, kot smo si jih od nekdaj želele, pa jih nismo nikjer našle, pomenijo pa tudi uresničitev dolgoletnih sanj slovenske oblikovalke Žive Javeršek.

Nova kolekcija modnih slovenskih torb Viva’s Project
Nova kolekcija modnih slovenskih torb Viva’s Project

Klasičnemu modelu Bucket in Tote sta se v novi kolekciji Viva’s Leather Goods pridružila še dva: manjša kvadratna torbica za čez ramo in pisemska torbica. Oba modela tako kot vse njune predhodnike odlikujejo skrbno izbrano usnje in čiste linije. Pisemske torbice so na voljo z ročajem ali brez njega, v nežno rožnati in temno modri barvi. Model za čez ramo pa je to jesen mogoče naročiti v črni, bež barvi, v barvi konjaka ali vanilje. Kolekcija je omejena, svojo torbico, ki vas bo spremljala to jesen, pa lahko izberete tukaj.

PREBERITE ŠE: Liebeskind Berlin / Ljubljana / Kaj je razlog, da kar naenkrat vse slovenske ženske želijo novo torbico

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.vivasproject.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!