Vogue je izbral 15 legendarnih dolgih pričesk, zaradi katerih boš odpovedala frizerja

Foto: IG gisele
Zadnjič posodobljeno: :

Ne glede na trende, ki nam prinašajo zares odlične kratke pričeske, bodo dolgi lasje za vedno ostali sinonim za neukročeno lepoto. Tako menijo tudi pri reviji Vogue, kjer so sestavili seznam dolgih pričesk, zaradi katerih boste odpovedali striženje!

Na tem seznamu je tudi nekaj nepričakovanih imen. Na Vogueovem seznamu je tako svoje mesto našla rdečelasa boginja lepote, ljubezni, miru in plodnosti Venera, ki jo je naslikal Sandro Botticelli v svoji seriji mitoloških slik za družino Medici. Tu je tudi The Lady of Shalott iz najbolj znane slike britanskega slikarja Johna Williama Waterhousa.

Sandro Botticelli, Rojstvo Venere

Seveda so zraven naslikanih lepotic znajdejo tudi prave. Lepi dolgi lasje so eden od zaščitnih znakov slovite brazilske manekenke Gisele Bündchen. Zaradi svojih zlatih valovitih las je v svoji karieri pogosto oglaševala izdelke za nego in oblikovanje las.

“Za posebne priložnosti je to prepuščeno frizerjem, doma pa imam preprost trik za svoje valovite lase. Počakam, da se lasje posušijo skoraj do konca, nato jih dvignem v visoko figo, jih poškropim z lakom za lase in pustim nekaj časa. Ko lase spustim, dobim lepo sproščeno valovito pričesko,” pravi Gisele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

V galeriji si oglejte še druge slavne dame, ki imajo po mnenju Vogua popolne dolge pričeske!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Dvojna francoska manikira: lepotna klasika s trendovskim preobratom