fbpx

Vokalna skupina Rozalije

Se še spomnimo polemik o ljubljanski sramoti na Prešernovem trgu v Kavarni Tromostovje? Glasbena shema se je z mesecem marcem korenito predrugačila in predvsem pridobila na kvaliteti izvajalcev, kot tudi na glasbi sami. Vabljeni, da se prepričate še sami!   *** Dekleta prepletajo ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Prešernov trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Se še spomnimo polemik o ljubljanski sramoti na Prešernovem trgu v Kavarni Tromostovje? Glasbena shema se je z mesecem marcem korenito predrugačila in predvsem pridobila na kvaliteti izvajalcev, kot tudi na glasbi sami. Vabljeni, da se prepričate še sami!

 

***

Dekleta prepletajo »a capella« nastop z igrivostjo, prikupnostjo ter odlično izvedenimi skladbami. Na repertoarju se zvrstijo tako partizanske kot zimzelene pesmi Beatlesov, ne manjka pa niti duhovitih avtorskih pesmi. Njihov nastop poslušalca nikakor ne pusti hladnega, saj se mnogi vrnejo po še.

Bernardka Simončič – vokal
Karolina Simčič – vokal
Mateja Ramovš – vokal
Polona Logar – vokal

Prejšnje
Gipsy duo
Naslednje
Aleks Volasko

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.