fbpx

Aleks Volasko

Se še spomnimo polemik o ljubljanski sramoti na Prešernovem trgu v Kavarni Tromostovje? Glasbena shema se je z mesecem marcem korenito predrugačila in predvsem pridobila na kvaliteti izvajalcev, kot tudi na glasbi sami. Vabljeni, da se prepričate še sami!   * * *   Aleks ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Prešernov trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Se še spomnimo polemik o ljubljanski sramoti na Prešernovem trgu v Kavarni Tromostovje? Glasbena shema se je z mesecem marcem korenito predrugačila in predvsem pridobila na kvaliteti izvajalcev, kot tudi na glasbi sami. Vabljeni, da se prepričate še sami!

 

* * *

 

Aleks Volasko, 18 letni pevec, kitarist in pianist, se že dolgo časa ukvarja z zabavno glasbo na takšen in drugačen način. Kljub rosnim letom se lahko pohvali s široko paleto nastopov v domovini, kot tudi na tujih koncertnih odrih. Že večkrat smo ga lahko videli in slišali v oddaji Spet Doma, dve leti redno koncertira na priljubljeni točki Prešernovega trga, v Kavarni Tromostovje, vendar njegovi veliki načrti se šele dobro začenjajo.

Aleks Volasko – vokal in kitara

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.