Volkswagen California 6.1: za družine, ki potrebujejo nekaj več

Volkswagen California 6.1

Prav nič ne bi pretiravali, če bi trdili, da je tudi Volkswagen odgovoren za priljubljenost počitniških kombijev. Vse skupaj se je pričelo s kombijem iz 50. let prejšnjega stoletja, do danes pa drastično spremenilo.

Volkswagen California 6.1 predstavlja v družbi Volkswagnovih komercialnih vozil nekaj novega. V vsakodnevnem življenju ga lahko uporabljamo kot prevozno sredstvo za do 7 oseb, od ostalih Californij pa se razlikuje po mini kuhinji, ki jo je mogoče vgraditi za voznikovim sedežem. S tem se ne boste odpovedali prostoru, boste pa lahko veliko pridobili. Kuhinja ima en plinski gorilnik in nekaj delovne površine, na kateri lahko pripravite vse potrebno za okusen obrok. Ko kuhinje ne potrebujete, lahko le to pospravite v ‘steno’ kombija. California 6.1 se lahko pohvali še z dvižno aluminijasto streho, pod katero se nahaja postelja, zložljivo mizico, zadnji sedeži pa se zložijo na način, ki omogoči ureditev še enega dodatnega ležišča.

Galerija: Volkswagen California 6.1

Dodatne Informacije

Več informacij:
volkswagen.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ford Ranger: za ameriške kupce posebni off-road paketi