fbpx

Star Wars Galactic Starcruiser: hotel za vse ljubitelje Vojne zvezd

Star Wars Galactic Starcruiser: ladja, na kateri prespiš in si del vojn zvezd

Navdušenci nad legendarno sago Vojna zvezd boste kmalu dobili svoj hotel. Pri Disneyju so se odločili, da vse navdušence nad galaktičnimi avanturami presenetijo s hotelom, ki je videti kot vesoljska ladja iz istoimenskega filma. Spoznajte Star Wars Galactic Starcruiser.

Ni skrivnost, da so na začetku nove ere postali tematski parki sodobna oblika zabave, kjer težko razločite med resničnostjo in fikcijo – in zdi se, da je ravno zaradi tega šel Disney korak dlje in bo vse ljubitelje galaktičnih avantur še letos razveselil z granjo hotela Star Wars Galactic Starcruiser.

Koncept hotela namreč napoveduje, da se bo ta nahajal v znanem floridskem tematskem parku Walt Disney World Resort, kjer bodo gosti do potankosti spoznali galaktični svet – vkrcali se bodo na ladjo Halcyon, na njej prespali dve noči in doživeli kopico avantur v tridnevnem pohakovanju po vesolju.

Ladja Halcyon
Ladja Halcyon

Pustolovščina se začne s prihodom na galaktični terminal Starcruiser – gosti najprej vstopijo v posebno loputo, ki jih izstreli v vesolje, nato pa sledi še vstop na ladjo Halcyon in v glavni ladijski atrij, kjer se lahko usposobijo za mečevanje s svetlobno sabljo; se naučijo, kako upravljati z ladjo; imajo interakcijo s fikcijskimi filmskimi liki … Ne gre torej za dejansko potovanje v vesolje, temveč bo Disney učinek dosegel s številnimi zasloni in animacijami, ki posnemajo potovanje v vesolju.

Raziskovanje ladje sicer ni obvezno, kar pomeni, da lahko ves čas ležite in le opazujete “zvezde”, vendar bolj kot boste radovedni, več stvari boste izvedeli o dogajanju v filmih in jih boste bolje razumeli.

Hotelske sobe Star Wars Galactic Starcruiser
Hotelske sobe Star Wars Galactic Starcruiser

Datum odprtja hotela še ni znan, a po nekaterih govoricah naj bi bivanje za eno osebo stalo 1400 dolarjev, kar je približno 1200 evrov. Kaj mislite – je vredno svojega denarja?

Dodatne Informacije

Več informacij:
starwars.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!