rise-of-skywalker-poster-tall
Kulturni izbor · film

Decembra nas čaka zadnje poglavje znanstvenofantastične sage Vojna zvezd, ki je svojo pot po svetovnih kinematografih začela leta 1977. Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) prihaja v kina po Sloveniji 19. decembra, to pa je zadnji teaser za film, ki kot kaže, prinaša zelo temačno presenečenje!

Trailer za decemberski filmski spektakel Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) se odpre z nostalgičnim pogledom na mladega Luka Skywalkerja, Han Sola, Obi-Wan Kenobija in druge priljubljene like. Temu sledijo posnetki Rey in njene posadke, kot tudi epski posnetki ogromne flote vesoljskih ladij Galaktičnega imperija (zvezdni rušilci), ki lebdijo v vesolju.

A najbolj zanimiv del celotnega napovednika, ki je gotovo ali bo gotovo pretresel vse oboževalce legendarne sage, je posnetek Rey z različico dvojnega svetlobnega meča Darth Maula. Bo Rey na koncu prestopila na temno stran?

Na žalost bomo morali na razplet počakati do decembra. Predviden datum prihoda filma Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) v slovenske kinematografe je 19. december.

long-shot Najboljše komedije 2019 (do danes): smeh zagotovljen! jennifer-aniston-reese-witherspoon-morning-show-ews Najbolj pričakovane nove serije 2019 (jesen/zima) maxresdefault (1) Septembra v kino: filmski začetek jeseni bosta zaznamovala Rambo in Pennywise us-jordan-peele Najboljši filmi 2019 (do danes) ·