fbpx

Napovednik – Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) prinaša temačno presenečenje

Decembra nas čaka zadnje poglavje znanstvenofantastične sage Vojna zvezd, ki je svojo pot po svetovnih kinematografih začela leta 1977. Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) prihaja v kina po Sloveniji 19. decembra, to pa je zadnji teaser za film, ki kot kaže, prinaša zelo temačno presenečenje!

Trailer za decemberski filmski spektakel Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) se odpre z nostalgičnim pogledom na mladega Luka Skywalkerja, Han Sola, Obi-Wan Kenobija in druge priljubljene like. Temu sledijo posnetki Rey in njene posadke, kot tudi epski posnetki ogromne flote vesoljskih ladij Galaktičnega imperija (zvezdni rušilci), ki lebdijo v vesolju.

A najbolj zanimiv del celotnega napovednika, ki je gotovo ali bo gotovo pretresel vse oboževalce legendarne sage, je posnetek Rey z različico dvojnega svetlobnega meča Darth Maula. Bo Rey na koncu prestopila na temno stran?

Bo Rey prestopila na temno stran?
Bo Rey prestopila na temno stran?

Na žalost bomo morali na razplet počakati do decembra. Predviden datum prihoda filma Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) v slovenske kinematografe je 19. december.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!