Harley-Davidson: električni poganjalček za najmlajše ‘motoriste’

Harley-Davidson električni poganjalček

Harley-Davidson bo začel z navduševanjem nad vožnjo z motorji že pri najmlajših 'motoristih'. Predstavili so električni poganjalček, ki mu bodo lahko otroci dodali 'plin' z vrtenjem ročke na krmilu.

Harley-Davidson je ponudil na voljo dva modela, primerna za starosti med 3 in 7 leti, z maksimalno višino od 33 do 43 cm, ki je seveda nastavljiva. Zaradi aluminijastega okvirja tehtata zgolj 7,7 oziroma 8,6 kilogramov, kar našim najmlajšim ne bo povzročalo bistvenih težav. Poganjalček uporablja 20 V izmenljivo baterijo, ki ima dovolj energije za med 30 in 60 minut igre. Za navajanje na hitrost so na voljo 3 stopnje. Prva požene poganjalčka do 8 km/h, druga med 11 in 12 km/h, tretja pa ima razpon med 14,4 in 17,6 km/h.

Ko postanejo malčki na poganjalčku bolj suvereni, bodo lahko postavili stopala ob poganjalčka, kot pravi motoristi. Stopalke hkrati služijo kot zaščita ob morebitnem padcu. Za Harley poganjalčka bo potrebno odšteti od 580 evrov dalje.

Galerija: Harley-Davidson poganjalček

Dodatne Informacije

Več informacij:
harley-davidson.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Porsche 911 Targa (2020): ikona stila dveh svetov