fbpx

Vroči poletni horoskop 2022 – čas je za eksperimentiranje!

Foto: Igor Starkov / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Poletje bo letos še posebej spolno naelektreno, saj prinaša redko povezavo med uporniškim planetom Uranom in severnim vozlom usode, ki imata vpliv na spolno raziskovanj.

Čeprav se združita julija, se njuna energija čuti že od januarja in se bo še nekaj časa. Uran in severni vozel usode sovpadata vsakih 15 let, vendar se je to zgodilo prvič po nekaj stoletjih, naslednjič pa čez več kot 300 let. Uran, planet revolucije, gre za kratek čas mimo vseh planetov in to v razponu 7 let. V letu 2018 je vstopil v znamenje bika, kjer bo ostal do leta 2026 (po večkratnem prehodu mimo bika in dvojčka)

Ko je Uran v Biku – takrat prihaja do nenadnih in strmih sprememb. To bo imelo največji vpliv na našo spolnost in spolno raziskovanje. V tem obdobju bomo želeli eksperimentirati in preizkusiti nove stvari.

Kako bo vse to vplivalo na različna znamenja – izveste spodaj!

Oven

Ovni so radi dominantni v postelji, a tudi postavljajo pravila v seksu. Edini in največji cilj ovna je doživeti orgazem. Ko to dosežejo, skoraj pozabijo na partnerja in na to, da povezanosti v postelji še ni konec. Ne glede na to pa se najbolj zanašajo na fizični dotik in izkazovanje ljubezni na ta način. V tem obdobju se bodo naučili, kako uživati ​​v teh dotikih in kako upočasniti tempo, in če to obvladajo – lahko postanejo najboljši ljubimci.

via GIPHY

Bik

Biki ne morejo vedno prevzeti popolnega nadzora nad svojim partnerjem, čeprav imajo željo po tem. Toda ta energija mora izbruhniti na drugi strani. Ravno zato jemljejo igrače in pripomočke – ker se jim zdi vse skupaj izjemno zanimivo. Svoje spolne želje ne zatirajo, ampak najdejo druge načine, da jo izrazijo. Kozmična energija tega poletja bo bikom omogočila, da uživajo v svojem telesu in dovolijo, da njihova spolna energija prevlada.

Dvojčki

Pri dvojčkih se vsaka spolna komunikacija začne s pogovorom, nato pa se počasi stopnjuje. So klepetavo zračno znamenje – zato ne marajo površnih pogovorov. Ko svojemu spolnemu režimu dodajo globoke pogovore, bodo stopili iz svojega območja udobja. Ne bodite presenečeni, če boste hodili z dvojčkom, da bo v tem obdobju želel poskusiti nove stvari, ki vam jih prej ni predlagal. Od lubrikantov do igrač – letošnje poletje bo za dvojčke zelo zanimivo.

via GIPHY

Rak

Glede na to, da so raki vodna znamenja – je jasno, da so radi mokri. To poletje bodo želeli preizkusiti nove stvari, ki bodo vključevale še bolj moker seks. Želja po ljubljenju z osebo, s katero se dobiva, ali po iskanju spolnih partnerjev – to poletje bo na vrhuncu. Seveda jima ni tuj niti solo seks, ki ju bo zadovoljil, ko bosta sama.

Lev

Vsi že vemo, da so levi dramatični, še posebej, ko gre za seks. Vendar to poletje zanje čaka majhna sprememba. Namesto da bi svojim odnosom s partnerjem dodali ekstravaganco – se bodo odločili, da bodo to poletje pomešali stvari tako, da si bodo prizadevali za čustveno povezavo z njimi. Levi so lahko izredno kreativni, zato bodo letošnje poletje izkoristili za to, da na najboljši način zadovoljijo svojega partnerja – pa tudi sebe.

via GIPHY

Devica

Devicam vlada Merkur – zato je to znamenje izjemno občutljivo in hrepeni po povezanosti z ljudmi, s katerimi hodijo. Glasba in zvoki sprostijo, zato jih lahko zapeljete z njo. Ko rečemo zvoki, seveda mislimo tudi na tiste, ki jih spuščajo v postelji. Device bodo to poletje doživljale tudi zemeljske občutke, ki bodo zanje zelo zanimivi. To pomeni, da se bodo bolje počutili v rokah drugega zemeljskega znamenja.

Tehtnica

Tehtnice, neodločne, kot so, bodo to poletje iskale vse ravnotežje, ki jim ga lahko daste. Izkazalo se je, da njihove najtemnejše fantazije vendarle niso tako temne. Device so večinoma rade podrejene v seksu, če le zaupajo svojemu partnerju. Tehtnice lahko zaidejo v ekstazo – še posebej, ko gre za seks – samo dajte jim prostor, da se to zgodi.

via GIPHY

Škorpijon

Škorpijoni se bodo v tem obdobju seksa lotili povsem drugače. Ko rečemo drugače – mislimo – preprostejše. Ne bodo več zahtevali, da je seks nekaj ekstravagantnega, ampak bodo iskali bolj umirjen in čustven odnos. Čeprav radi eksperimentirajo in bi to počeli vsak dan, bo letošnje poletje zanje povsem drugačno.

Strelec

Seks v javnosti je lahko za strelca dovolj pikanten in morda si želi nekaj več. To poletje si bodo želeli priti iz cone udobja, a ne preveč. Poletje bo zanje oaza raziskovanja, a predvsem njih samih. Samozadovoljevanje in preizkušanje novih igrač in lubrikantov. Samski bodo povsem spremenili svoj odnos do seksa – zato pričakujte goreče noči.

via GIPHY

Kozorog

Čeprav so kozorogi znani tradicionalisti, ki iščejo povezanost in predanost v odnosih z drugimi, se počasi odločajo za drugačne igre. Poletje jim bo prineslo veliko zvez za eno noč ali bežnih razmerij. Če se odločijo vložiti svoj čas in energijo v razmerje – bo trajalo. A to poletje bodo odločili raje za odprta razmerja – v katerih bodo veliko bolj uživali.

Vodnar

Vam je že kdo všeč? Ali ste že zaljubljeni? Čakajo vas ognjevita razmerja z nekom, ki je že v vašem življenju in kdo bi to lahko bil, je na vas, da ugotovite. Namesto običajnega zadržanega obnašanja – to poletje vam prinaša izbruh spolne energije.

via GIPHY

Ribi

Ribe bodo to poletje želele uresničiti vse svoje fetiše. Ne glede na njih, bodo naredile vse, kar je v njihovi moči, da bi našle partnerja, s katerim bi jih preizkusile. Če hodite z ribo – ne pozabite, da je masaža stopal zanje enaka predigri.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!