fbpx
Foto: Samsung

Vse kar morate vedeti o preklopnem telefonu Samsung Galaxy Z Flip4

Natečaj Inspired By You

Zadnjič posodobljeno: :

Od 28.10. do 21.10.2022 poteka natečaj "Inspired by You", ki ga je LJFW skupaj z ekipo Samsung pripravili za vse slovenske kreativce in oblikovalce. Poudarek je na novem preklopnem telefonu Galaxy Z Flip4, za katerega iščejo izviren dodatek, ki ga lahko oblikujete tudi vi. Da bi lahko ustvarili kul dodatek in zanj podali odlično oblikovalsko rešitev, se morate seznaniti z vsemi specifikacijami nove mobilne naprave Samsung, ki ji boste po svoji inspiraciji nadeli novo obleko.

V nadaljevanju smo za vas pripravili vse informacije o mobilnem telefonu Samsung Galaxy Z Flip4, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju vašega unikatnega dodatka. Vsa pravila tekmovanja in nagrade najdete tukaj, spodaj pa izpostavljamo pomembne specifikacije preklopnega telefona Samsung Galaxy Z Flip4. Bodite kreativni in srečno!

Foto: LJFW

Dimenzije telefona

  • Ko je odprt: 165,2 x 71,9 x 6,9 milimetrov
  • Ko je zaprt: 84,9 x 71,9 x 15,9-17,1 milimetrov
Foto: Samsung

Več o pravilih in pogojih natečaja izveš s klikom na spodnji gumb.

Teža in material

  • Teža: 187 gramov
  • Material: plastična sprednja stran (ko je odprta), steklena zadnja stran (Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklo) in aluminijast okvir
Foto: Samsung

Zaslon in barve

  • Tip: preklopni Dynamic AMOLED 2X
  • Velikost: 101,5 kvadratnih centimetrov (zaslon zavzema približno 85,4 % naprave)
  • Barve: naprava Samsung Galaxy Z Flip4 je na voljo v 4 različnih barvah – vijolični, grafitni, rožnato zlati in modri
Foto: Samsung

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!