fbpx

Natečaj “Inspired By You”: pokažite svoj oblikovalski talent in osvojite super nagrado

LJFW x Samsung

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ste ljubitelj gadgetov in tehnologije? Ste ustvarjalni? Potem je natečaj "Inspired by You" odlična priložnost za vas.

V LJFW ekipi (Ljubljana Fashion Week) cenijo ustvarjalne ljudi, ob enem pa se tudi sami trudijo biti čim bolj inovativni ter predstavljati kakovostno in domiselno vsebino. Podpirajo vse, ki imajo v glavi nešteto kreativnih idej in komaj čakajo, da jih uresničijo. Domiselnost ceni tudi podjetje Samsung Electronics,  ki želi novi preklopni telefon Galaxy Z Flip4 nadgraditi s kul dodatki. In tu nastopite vi, nepoboljšljivi kreativci in oblikovalci, ki boste prispevali odlične oblikovalske rešitve za odličen telefon – Galaxy Z Flip4.

Foto: Samsung
Podjetje Samsung Electronics se že dlje časa zaveda pomena kreativnosti in ustvarjalnosti, saj že vrsto let sodeluje s slovenskimi modnimi oblikovalci. In tudi letos se je odločil na prav poseben način spodbuditi kreativnost in podpreti izjemne oblikovalske rešitve!
Foto: envato
Samsung je skupaj z ekipo LJFW pripravil natečaj z imenom “Inspired by You”, na katerega se lahko prijavi vsak, ki ima rad tehnologijo in oblikovanje ter je pripravljen ustvariti navdihujoč dodatek za Samsung Galaxy Z Flip4. Kot pove že samo ime natečaja, želijo organizatorji, da jih navdihnete s svojimi idejami, najboljše pa bodo nagradili z odličnimi nagradami. Kako se prijaviti in kaj od vas pričakujejo, si preberite v nadaljevanju.
Foto: Samsung

Kaj se od vas pričakuje?

  • Predlagati kreativno rešitev in idejo ter oblikovati dodatek za novo napravo Samsung Galaxy Z Flip4
  • Kreativnost in premišljenost glede funkcionalnosti pripomočka v soglasju s specifikacijami mobilnega telefona (dodatek mora delovati z mobilnim telefonom)
Foto: Samsung

Kaj vse se razume kot dodatek za telefon?

  • Nekaj, kar je pritrjeno na mobilni telefon (primer: trak ali vrvica)
  • Nekaj, v kar lahko postavite mobilni telefon (primer: nahrbtnik ali torbica)
  • Artikel, ki se uporablja za shranjevanje mobilnih telefonov na mizi, ob postelji …

Kje se prijavite na natečaj?

Prijavite se lahko preko strani LJFW, kjer boste našli vse dodatne informacije o natečaju, mobilnih telefonih, nagradah in navdih iz izdelkov različnih oblikovalcev.

Kakšne so nagrade?

  • 1. mesto: Potovanje v Milano v času Tedna mode za 2 osebi in možnost predstavitve kolekcije/izdelkov/izdelka na LJFW – Ljubljanskem tednu mode, oktobra 2023 in Samsung Galaxy Z Flip4
  • 2. mesto: Samsung Galaxy Z Flip4
  • 3. mesto: Samsung Galaxy Watch5
Pokažite, kaj znate in srečno!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!