fbpx

Jope: modne kraljice te jeseni in zime

Foto: Zara

Jope so zagotovo najboljši modni kos, saj niso le prijetne za nošenje, temveč so tudi tople. Gre za brezčasen modni, ki ne sme manjkati v nobeni ženski garderobi.

Jopice so najljubši modni kos, saj jih lahko nosite samostojno, čez majico, ogrnjene ali zavezane okoli pasu. Puloverji na gumbe so praktični, nosljivi in ​​vedno zaželeni ob različnih temperaturah. Tudi izbira jopice lahko prispeva k vaši obleki in ji da eleganten in modni pridih.

Foto: Massimo Dutti

Poleg tega, da so odlične za prehodno obdobje, jih lahko nosite pod jaknami in plašči, ko je precej mrzlo. Toda njihov glavni namen je biti del procesa plastenja ali priljubljenega večplastnega oblačenja. Ko boste začutili stilsko moč preproste in enobarvne jopice, bo postala vaš nepogrešljiv kos oblačila.

Različne modele jopic danes ponujajo vse modne hiše. Na voljo so v vseh barvah, lahko pa jih kombinirate na vse modne sloge.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.