VseNajNaj.com: butična pekarna sladkih dobrot

VseNajNaj pomeni sladko darilo za trenutke čistega veselja. S pomočjo butične pekarne VseNajNaj.com lahko ob posebnih priložnostih ali pa kar tako le z nekaj kliki podarimo čokoladne muffine, orehove kolačke, slastne piškote, različne pite in kolače.

Za rojstni dan, Valentinovo, rojstvo otroka ali kakšno drugo priložnost lahko v spletni trgovini butične pekarne VseNajNaj izberemo in nato z izbrano dostavno službo na dom dostavimo ročno izdelane in sveže pečene sladice iz dnevne ponudbe iz izključno najboljših sestavin.

VseNajNaj mafini
VseNajNaj mafini

Do izjemnih slaščic VseNajNaj, ki so pripravljene po tradicionalnih postopkih in v prvi vrsti namenjene obdarovanju, nas loči le en klik.

Piškoti
Piškoti

Za naročilo nas prepriča dejstvo, da za pripravo sladkorčkov pekovski mojstri uporabljajo le najboljše naravne sestavine, brez dodanih konzervansov, aditivov in umetnih barvil, priznane belgijske in svetovne čokolade (Ghirardelli, Callebaut in Guittard Chocolates), bio jajca iz proste reje, mleko in mlečne izdelke iz slovenskih bioloških kmetij, biološko pridelano vaniljo iz Madagaskarja ter posebno mešanico finih mok.

Kolački
Kolački

Dodatne Informacije

Več informacij:
vsenajnaj.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Palačinke dorayaki: recept za puhaste palačinke, ki se topijo v ustih