MagBak – najtanjše držalo za iPad

Tako kot gume na poledeneli cesti, tudi tablice iPad rade uidejo našemu nadzoru ali prijemu. A kot za avtomobile obstajajo verige, za iPade obstaja MagBak, najtanjše držalo, ki poskrbi za kar najboljši oprijem tablice, ki je hkrati tudi nosilec za avto, mizo, steno, itd.

Osnovne Informacije
Znamka

1lss

Model

MagBak

Cena

30€

Trgovina

1lss

MagBak je držalo v obliki dveh magnetnih nalepk (prihajajo v več barvah), ki nudita siguren oprijem iPada kot dober grip pri teniškem loparju. A tu se vloga MagBaka še ne konča, saj držalo na magnet v kombinaciji z dvema kovinskima palčkama omogoča, da lahko tablico obesite na steno kot sliko, v stojalo pa lahko spremenite tudi katerokoli drugo površino (mizo, armaturo v avtomobilu, ipd.). Obenem po principu “ježka” sodeluje z zaščitnim etuijem, tako da naslovna platnica med uporabo ne moti s poplesavanjem.

PREBERITE ŠE: DODOcase – namizni polnilec & stojalo za pametno uro Apple Watch

Obstajajo tri različice in sicer Classic za iPad 2 (brez retina zaslona), 3 in 4, Air za iPad Air 1 in 2 ter Mini za iPad Mini.

Več fotografij si oglejte v galeriji

Dodatne Informacije

Več informacij:
1lss.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!