Vsi se sprašujemo: kdaj in kako prvič poljubiti simpatijo?

Pravijo, da je prvi poljub lahko usoden. Lahko je to začetek dolge in srečne ljubezni ali pa vas po simpatija presenetila z negativnim odzivom, če na poljub ne bo pripravljena.

Kdaj je torej pravi čas? Kako vemo, da si tega želi tudi simpatija? Ne skrbi, vse je zelo preprosto, če upoštevaš to zlato pravilo:

Kdaj in kako prvič poljubiti simpatijo?

Simpatijo moraš poljubiti po odličnem dnevu, ki sta ga preživela skupaj. Če ne uživata, zakaj bi se sploh poljubljala? Po dolgem pogovoru in dnevu, polnem smeha in uživanja, je čas, da narediš prvi korak. Če se simpatija smeje, se smej tudi ti. Najpomembnejše je, da si pozorna na svojo telesno govorico. Kdaj poljubiti osebo, je odvisno od kemije med vama. Naj kemija narašča, ko zaznaš, da je dosegla svoj vrhunec, to tudi stori. Če zaznatš, da kemije ni, je bolje, da ne razmišljaš o poljubljanju.

Poljubita se po lepem dnevu, ki sta ga preživela skupaj.
Poljubita se po lepem dnevu, ki sta ga preživela skupaj.

Najbolje je, da simpatijo poljubite, ko zaključita z zmenkom. Ne glede na to, kje zaključujeta z zmenkom, je primerno, da se približaš simpatiji, jo pogledaš, se nasmehneš, nežno primeš za vrat, rahlo potegneš k sebi in poljubiš. Ne pretiravaj s slino in jezikom, ker lahko osebo prestašiš. Če simpatija uživa, se bo odzvala. In to boš tudi začutil. To je vse. Ne premišljuj preveč. Če se simpatija ne odzove, ni konec sveta. Imela ste se lepo, uživala sta. Morda oseba še ni pripravljena na novo razmerje. Pogovorita se.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!