Ko te moški drži za nogo, ti sporoča nekaj pomembnega

Tipična situacija: sedita v kinu ali avtomobilu in on položi svojo dlan na tvojo nogo. Občutek ni slab, a sprašuješ se, kaj želi s tem povedati. To je zanimalo tudi uporabnike spletne strani Quora, med katerimi se je vnela zanimiva razprava, ki odkriva moško psihologijo.

Kot pišejo na Quori, je polje interpretacij odprto, kar pomeni, da je njegova odločitev, da položi dlan na tvojo nogo povezana z njegovimi izkušnjami in osebnostjo.

Le kaj ti sporoča z dotikom noge?
Le kaj ti sporoča z dotikom noge?

Za nekatere moške je to lahko znak, da so posesivni in preizkušajo tvoje meje. Do kam si pripravljena iti? Ti njegov dotik ustreza? Drugi moški želijo na takšen način spodbuditi fizični kontakt, ki bo morda peljal korak dalje. Spet tretji moški želijo sprostiti napetost v zraku in se približati svoji ženski.

A le samozavestni moški, ki iskreno ljubijo, želijo s tem dejanjem pokazati, da njihova ženska pripada le njim – gre za zaščitniško dejanje, s katerim moški pove, da bo vedno ob tebi, je tvoj in ti si njegova.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!