Moškega boš osvojila V TRENUTKU: pravilo 50/70 za flirtanje, ki deluje!

Če želiš postati mojstrica v zapeljevanju, se moraš samo naučiti tega pravila.

Ste vedeli, da lahko človek komunicira z očmi brez besed? Naše oči kažejo čustva, vzpostavljajo povezave in nakazujejo zanimanje.

Čeprav flirtanje izgleda preprosto, ni enostavno narediti prvega koraka, ko nam je oseba všeč. Obstajajo ženske, ki so dobre v zapeljevanju in druge, ki se v takšnih situacijah ne znajdejo najbolje. Ne vedo, kako moškemu pokazati, da jim je všeč.

Tara Fields, avtorica knjige The Love Fix, ženskam razkriva, da ne potrebujejo napadalnih taktik ali kakršnihkoli drugih tehnik za zapeljevanje moškega. Predlaga, da si ustvarite navidezni zmenek v mislih ali pa da same sebi pošiljate sporočila, ki si jih želite od te osebe. S tem pošljete namero vesolju, pa še sprostile se boste.

Pomembno je, da ste naravne in moškemu s pogledi sporočite, da vam je všeč. To boste dosegle s pomočjo pravila 50/70.

Če želiš postati mojstrica v zapeljevanju, se moraš samo naučiti pravila 50/70.
Če želiš postati mojstrica v zapeljevanju, se moraš samo naučiti pravila 50/70.

Kakšno je pravilo 50/70?

Čeprav se sliši, kakor matematična formula, ki jo je treba rešiti, gre pravzaprav za zavestni stik z očmi. Raziskava iz leta 2012, z univerze v Michiganu, je namreč pokazala, da so usmerjeni pogledi do partnerja lahko znak zanimanja in zaupanja. To pomeni, da človeku sporočite ne samo, da vam je fizično všeč, ampak tudi, da ste pripravljeni na pogovor.

Preden začnete govoriti, vzpostavite očesni kontakt. Komunikacija se zgodi z očmi, medtem, ko poslušate ravno toliko, ko govorite.

Kako deluje?

Če želite vzdrževati ustrezen očesni stik, ne da bi strmeli, bi morali vzdrževati očesni stik 50 odstotkov časa med govorjenjem in 70 odstotkov časa med poslušanjem. To pomaga prikazati zanimanje in zaupanje. Ko vzpostavite stik z očmi, ga zadržite 4-5 sekund. Po preteku tega časa lahko počasi pogledate stran in se nato vrnete k vzpostavitvi ponovnega očesnega stika.

Vzdrževanje očesnega stika je enostavno, ker gledate drugo osebo. Ko pogledate stran, to storite počasi. Ne glejte v tla, saj lahko s tem ustvarite vtis, da vam manjka samozavesti. Ne pozabite, da se morate med poslušanjem in vzdrževanjem očesnega stika nasmehniti in se sprostiti.

Če vam je neprijetno, vadite pravilo pred ogledalom, dokler ne postanete samozavestni.

Ko vzpostavite stik z očmi, ga zadržite 4-5 sekund.
Ko vzpostavite stik z očmi, ga zadržite 4-5 sekund.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!