Vzbudijo domišljijo, prebujajo pozitivno energijo: najboljši erotični romani, ki jih mora prebrati vsaka ženska!

Najboljši erotični romani - samo za poredna dekleta, ki so 18+!

Razburjeni ste, morda vam je dolgčas, potrebujete kakšen hobi, ko niste na družabnih omrežjih ali v naravi, vaš partner je odsoten za konec tedna, že dolgo ste samski in vam primanjkuje ljubezenskih igric, bojite se intimnih odnosov zaradi koronavirusa … Za vas imamo predlog! Prepričani smo, da vas bo pošteno ogrel. Z njegovo pomočjo se boste sprehodili v svet domišljije, oddaljil vas bo od vseh težav, vam na obraz narisal nasmeh (in še kaj drugega) … Za kaj gre? Gre za najboljše erotične romane, ki jih smejo brati le ženske, ki so 18+!

Ljubimec lady Chatterley

David Herbert Lawrence

Roman je izšel leta 1927, zaradi eksplicitne vsebine pa je bil kar 30 let prepovedan. V tej klasiki lahko prebirate o prepovedanem razmerju med obupano gospodinjo in gozdarjem, s podrobnimi opisi, kako sta premagala “nepremagljivo razliko v značaju”.

Baise-moi

Virginie Despentes

Virginie Despentes je nekoč delala v prodajalni plošč, kjer je nudila zadovoljstvo moškim z masažo. Prav tako je bila kritičarka filmov za odrasle, zato ni presenetljivo, da so po njenem romanu Baise-moi posneli tudi erotični triler Posili me (2000).

Rakov povratnik

Henry Miller

Najprej je bil objavljen v Franciji, nato v Ameriki, kasneje, ko je bil konec 60. let prejšnjega stoletja razglašen za “razvratnega”, pa še drugje po svetu. Gre pravzaprav za delno avtobiografsko zgodbo, ki raziskuje avtorjeve spolne dogodivščine v Parizu. V tem delu, ki je že desetletja klasificirano kot erotična klasika, pisatelj govori o svojih srečanjih s številnimi prostitutkami in drugimi ženskami.

The Sexual Life of Catherine M.

Catherine Millet

Gre za avtobiografsko delo Catherine Millet, ki zelo natančno opisuje svoje razuzdano spolno življenje v Parizu.

Nevarna razmerja

Pierre Choderlos de Laclos

Pierre Choderlos de Laclos, ki nam razkriva svet erotični spletk artistokratov s konca 18. stoletja, so po objavi tega romana primerjali z zloglasnim markizom de Sadom. Knjiga je po filmski adaptaciji doživela še večji uspeh.

Vlažne cone

Charlotte Roche

Charlotte Roche, nemška televizijska voditeljica, piše o 18-letni ženski, obsedeni s telesnimi funkcijami, tako s spolnimi kot tudi z vsemi ostalimi!

Zgodba o očesu

Georges Bataille

Nekaj najstnikov raziskuje svojo spolnost s pomočjo spolnih perverzij – orgij, različnih vrst ekshibicionizma in celo nekaterih neopisljivih praks. To ni roman za tiste s šibkim srcem (ali drugimi šibkimi deli telesa).

Venera v krznu

Leopold von Sacher-Masoch

Beseda “mazohizem” je prav zaradi tega romana postala del vsakdanjega besedišča. Zgodba je navdihnjena z avtorjevo ljubeznijo z baronico Fanny Pistor.

Venerina delta

Anaïs Nin

Knjiga je izšla po smrti avtorice in vključuje mednarodne zgodbe o incestnih dogodivščinah na Madžarskem, eksotičnih brazilskih plesalkah in perujskih opijskih dogodivščinah.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše veganske kuharice 2020: recepti za celovito rastlinsko prehrano