11 znakov, da ti laže, da si želi zveze

"Na deset tisoč moških jih je sedem ali osemtisoč, ki ljubijo ženske, pet ali šeststo, ki ljubijo žensko, in eden, ki ljubi eno samo žensko." - Dumas mlajši

Zdi se vam precej navdušen, toda ali je iskren? Si želi zveze ali pa vas samo zavaja? Ne izgubljajte časa z moškim, ki se vam laže in vam daje le prazne obljube.

Poglejte si 11 znakov, ki dokazujejo, da si ne želi razmerja z vami.

1. Noče opredeljevanja razmerja

Noče biti etiketiran. Je moški, ki vas povabi ven in se obnaša kakor da sta par, potem pa trdi, da mu ni všeč označevanje razmerja. Si ali pa nisi razmerju. Ne vidi smisla v zvezi. Želi biti svoboden. V resnici vam govori, da noče biti v resni zvezi.

2. Nista povezana

Pravi, da se vas boji ali pa vam da kakšen kompliment, ki čez čas zbledi. Počutite se prazno. Noče vedeti, kaj se dogaja z vami. Ne postavlja vam vprašanj o vašem življenju, ciljih … Včasih se vprašate, kaj sploh ve o vas.

3. “Sleci se.”

Čeprav ga ne zanima vaše osebno življenje, želi, da stopite v njegovo spalnico. Pravzaprav je to prva stvar, ki jo želi narediti, ko stopi v stanovanje. Ne gre samo za to, da je tako nor na vas, da komaj čaka, da sta intimna, ampak želi samo …

4. Želi le intimnost

Nikoli vas ne povabi na večerjo ali na predstavo. Vedno vam pošilja sporočila, da pridite k njemu. Še vedno trdi, da si želi biti vaš moški? Vam pošilja sporočila le v večernih in poznih urah? Ne nasedajte več. Največ, kar si želi, je, da ste njegova ženska za seks.

5. Ne želi na zmenek

Če se vam vedno zdi, da vedno želi, da odidete k njemu, namesto, da bi odšla v kino, na pijačo ali restavracijo, se želi osredotočiti le na fizični odnos, brez razmerja. Skriva vas.

6. Ni prebolel bivše

Mogoče je fizično ni več v njegovem življenju, a duh njegove bivše je še vedno tam. O njej bo govoril z žalostnim pogledom v očeh ali pa se bo jezil, kaj se je zgodilo med njunim razhodom. Jasno je, da ga je prizadela in morda je še ni prebolel.

7. Niste prioriteta

Kaj se dogaja v njegovem življenju, izveste na družbenih omrežjih. Nikoli niste povabljeni na pomembne dogodke v njegovem življenju. Nima časa za vas. Niste mu pomembne. Niste prioriteta.

8. Je vroč in hladen

Daje vam veliko mešanih signalov. Eno minuto se spogleduje z vami, v naslednji vas ignorira in vas pet dni ne pokliče. Jasno je, da moški ni resen, sicer bi se obnašal drugače

9. Ne trudi se

Ko vas je prvič spoznal, se je trudil, da ste se zaljubili vanj. Zdaj, ko vas ima, se obnaša, kakor da je po dolgem teku utrujen in se hoče samo zlekniti na kavč. Moški, ki ga resnično zanima resna zveza, se ne bo nehal truditi. Ne bo se obnašal, kakor da mu je vseeno ali ste z njim ali ne.

10. Vse prepusti vam

Ali se vam zdi, da gre vajin odnos samo skozi predloge, ki jih dajete vi? Sam vi ste tisti, ki mora vzpostaviti stik in načrtovati.

11. Pusti vas brez besed

Če bi morali za nekaj časa prekiniti odnos in ga zamrzniti, vas skrbi, da se z njim nikoli več ne bi slišal. Pustil vas bi brez besed. To je jasen znak, da mu je vseeno, da se ne trudi in samo zavzema prostor v vašem življenju.

Seveda vsak posamezen znak še ni razlog, da vas moški vrti okoli prsta, a če se pojavi skupek teh znakov ali pa komunikacija med vama ni mogoče, je čas, da razmislite, ali je to moški, ki ga želite v svojem življenju!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Na te 4 stvari bo moški na tebi vedno pozoren!